Jääkiekkofanien must have -tuotteet

Kuinka monen suomalaislapsen unelma-ammatti mahtaakaan olla päästä pelaamaan NHL:ssä? Patrik Laineen tasoisten kotimaisten huippupelaajien ansiosta Kansainvälisen jääkiekkoliigan otteluita on entistäkin mielenkiintoisempaa seurata. National Hockey League on kaikkein kovimpien ammattilaispelaajien sarja, jonka faneilla riittää vuodesta toiseen jännitettävää suosikkijoukkueitaan kannustaessa. NHL perustettiin jo vuonna 1917, joten monelle tosifanille pelien seuraaminen on jo lähes geeniperintönä pakottava, useamman sukupolven kestänyt perinne. Ilman vannoutuneita faneja ammattilaisjääkiekon jalo laji olisi yhtä tyhjän kanssa, koska pelkän pelaamisen ilosta NHL:n massiivista koneistoa ei pidetä käynnissä.

Pelaajien kannalta tie Stanley Cupin voittoon on suorastaan jäätävä. Runkosarjan huikeat 82 ottelua ovat täynnä tiukkaa toimintaa, kun toinen toistaan kovemmat joukkueet kamppailevat paikoista pudotuspeleissä lähes henkeen ja vereen. Tunteet kuumenevat joskus turhankin paljon myös katsomon puolella, vaikka lempijoukkueen kannattaminen olisi fiksumpaa rajoittaa kannustushuutoihin ja tosifanin kunnialla kantamaan sotisopaan eli haarniskaan. Onneksi fanituotteita ei ole pakko lähteä hakemaan rapakon takaa, vaan saatavuus on loistavaa Suomessakin.

Valitse puolesi ja näytä, mitä joukkuetta kannatat! Oman persoonallisuuden ilmaiseminen käy kaikkein käytännöllisimmin vaatetuksen kautta, koska se on näyttävää, coolia ja pitää tosifanin myös sopivasti lämpöisenä. Valikoimat ovat varsin loistavat ja valmistajat päivittävät niitä, jotta faneilla on syytä varustaa vaatekaappiensa sisuksia aina uudelleen ostamalla uusia tuotteita jo hankkimiensa lisäksi. Kesäkuumalla häikäisysuojaa antavat mukavasti nhl lippikset ja talvella päähän voi painaa mukavan ”änäri”-pipon, jonka turvin ei päätä palele. Lempiseuran logolla varustetut pelipaidat, t-paidat ja hupparit ovat jokaisen fanin perustarvikkeita. Hankintalistalle voi ulottaa myös alusvaatteet, sillä oikean tosifanin jalkaan sopivat Detroit Red Wingsien tai New York Rangersien logoin somistetut bokserit.

Faneille sen oman suosikkiseuran kannattaminen seuran värein ja logoin varustelluissa vaatteissa on osa itseilmaisua ja henkilökohtaista pukeutumistyyliä. Omien suosikkipelaajien saamat henkilökohtaiset palkinnot sekä joukkuepalkinnot vauhdittavat tuotemyyntiä entisestään. Pelipaita päällä sopiikin pitää lätkäaiheiset lanit NHL:n uusimman pelikonsoli-version parissa. Virtuaalijäällä mitataan, kuka on se kovin tähti ja ketkä joutuvat tyytymään tähtien näkemiseen muutaman raisun taklauksen ansiosta. Nähtäväksi jää, ketkä suomalaispelaajat seuraavaksi pestataan oikeille NHL-pelikentille!