Jääkiekkofanien must have tuotteet

Jääkiekkofanit ovat intohimoisia ja sitoutuneita tukemaan joukkuettaan. Heille erilaiset fanituotteet eivät ole pelkästään ostoja vaan tapa ilmaista rakkauttaan lajiin ja omaa joukkuettaan kohtaan. Must have -tuotteet jääkiekkofaneille vaihtelevat, mutta tietyt esineet ovat olennaisia jokaiselle tosifanille.

Kiekkofanin vaatetus osoittaa tuen omalle joukkueelle

Joukkueen virallinen pelipaita on ehdottomasti yksi tärkeimmistä todellisen lätkäfanin hankinnoista. Se ei ole vain vaatekappale, vaan symboli, joka yhdistää fanin suoraan pelaajiin ja joukkueeseen. Tämä voi olla joko koti- tai vieraspaita riippuen fanin mieltymyksistä. Paitoja on saatavilla pelinumerolla tai ilman ja paitaan on yleensä mahdollista painattaa myös oma sukunimensä.

Toinen välttämätön tuote on lippis tai pipo joukkueen logolla. Näitä käytetään ylpeästi ja ne ovat osa fanin jokapäiväistä pukeutumista. Käytännössä kaikilla joukkueilla on oma fanilippiksensä ja -piponsa. Saatavilla on toki myös valikoima erilaisia jääkiekkolippiksiä. Esimerkiksi kulkiessasi ulkosalla aurinkoisilla kesäkeleillä, häikäisysuojaa antavat mukavasti nhl lippikset.

Monet jääkiekkofanit hankkivat myös oman joukkueensa kaulahuivin. Kotimaislla Liiga-joukkueilta löytyy kaikilta oma huivinsa, samoin kuin esimerkiksi kaikilta eri NHL-joukkueilta.

Muut fanituotteet

Jääkiekon fanituotteet eivät kuitenkaan rajoitu pelkkiin paitoihin ja päähineisiin. Kotona lätkäfani saattaa haluta korostaa kiintymystään joukkueeseensa sisustuselementeillä, kuten julisteilla, tauluilla tai joukkueen maskottipehmoeläimillä. Lisäksi, erilaiset keräilyesineet kuten joukkueen viralliset kahvimukit, avaimenperät tai jopa keräilykortit voivat olla tärkeitä kokoelmien täydentäjiä.

Monilla lätkäfaneilla on myös oma jääkiekkokorttikokoelma. Kortteja löytyy esimerkiksi NHL-joukkueista. Korttikokoelma on hauska tapa kerätä kaikki omat suosikkijoukkueesi ja pelaajasi. Lisäksi voit kertoa tarinoita, jotka liittyvät kortteihin, ja voit tehdä kauppoja kavereidesi kanssa.

Nämä ovat muutamia must have -tuotteita jääkiekkofaneille. Tuotteet eivät ole vain tärkeitä jääkiekkofaneille, vaan ne ovat tapa kunnioittaa ja osoittaa rakkautta omaa joukkuetta kohtaan, sekä tavallaan osa fanin omaa identiteettiä ja intohimoa lajia kohtaan.